UPDATE: Tânăra cu rubinele este din Cliţ şi a lucrat o vreme în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi încercau să vândă peste 6.400 de rubine într-o parcare din centrul Zalăului
Cei doi încercau să vândă peste 6.400 de rubine într-o parcare din centrul Zalăului

Tânăra prinsă sămbătă de poliţişti în timp ce încerca de vândă, împreună cu prietenul ei italian, peste 6.400 de rubine, este din Cliţ, comună Băbeni, şi se numeşte Mihaela Apai.

O tânără din comuna Băbeni a fost prinsă, sâmbătă, de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate din Zalău şi din Cluj Napoca în timp ce încerca să vândă, împreună cu iubitul său italian, 6.411 rubine în parcarea de la Troiţă, de pe Bulevardul Mihai Viteazul. Cei doi au fost prinţi în flagrant delict, pe baza unei informaţii primite de poliţişti în cursul lunii septembrie. Pentru că nu aveau documente de provenienţă pentru pietrele preţioase şi nici nu erau atestaţi îna cest sens, ei au fost amendaţi cu 10.000 de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Mariana Cristea, rubinele au fost trimise în această dimineaţă la expertiză, pentru a se stabili dacă sunt veritabile sau nu.


Tânăra, pe nume Mihaela Apai, este din localitatea Cliţ şi l-a cunoscut pe italian, Massimo T., potrivit primaurlui din Băbeni, Dorel Vancea, pe vremea când aceasta lucra în Italia. Ei locuiesc de ceva vreme la părinţii fetei, în Cliţ. Localnicii spun că tânăra este cunoscută ca o persoană mai libertină şi nu se află la prima relaţie cu un cetăţean străin.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite