Tupeu: rupţi de beţi la volanul autoturismelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Cei doi şoferi aveau o alcoolemie de peste 0,86 mg/l în aerul expirat
Cei doi şoferi aveau o alcoolemie de peste 0,86 mg/l în aerul expirat

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Nurnberg, Germania, s-a ales ieri cu un dosar de cercetare penală, după ce a fost identificat de poliţişti, la volanul unui autorism, în trafic,  pe  strada Simion Bărnuţiu din municipiu, cu o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat.

Potrivit unor informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean  (IPJ) Sălaj,   poliţiştii Biroului Rutier de la poliţia municipală au oprit  un autoturism BMW condus de M. Marin – Costin, de 51 de ani, din  Nurnberg, Germania, care avea o îmbibaţie alcoolică de 0,86 mg/l în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu  dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică  de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.
Tot ieri, poliţiştii  poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ileanda au oprit  pentru control, pe DJ 110C, în localitatea Ileanda,  un autoturism marca Ford Mondeo. Conducătorul autoturismului, E Gheorghe, din localitatea Ileanda, a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o îmbibaţie alcoolică de  0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat  să dea curs solicitării poliţiştilor  de a se deplasa la o unitate sanitară pentru recoltarea de probe biologice. Potrivit IPJ Sălaj bărbatul este cercetat în stare de libertate petru săvârşirea infracţiunii  de a refuza  recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite