Trei tineri din Şimleu au ajuns după gratii după ce i-au ameninţat pe poliţiştii chemaţi să-i calmeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Şimleu Silvaniei vor sta în spatele gratiilor cel puţin 29 de zile, după ce i-au înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă pe angajaţii pensiunii, agentul de pază şi pe oamenii legii care încercau să aplaneze scandalul.

Fapta pentru care cei trei tineri sunt acum după gratii s-a petrecut joi, 19 ianuarie, într-o pensiune din Şimleu Silvaniei. Agentul de pază de acolo a sesizat Poliţia, reclamând că un grup de tineri a provocat un scandal în restaurantul pensiunii. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, ajunşi la faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe scandalagii: M. Alin, 24 ani, C. Virgil, 21 ani, şi P. Mihai, 19 ani, toţi trei din Şimleu Silvaniei. Aceştia nu numai că i-au înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă pe angajaţii pensiunii şi pe agentul de pază, dar i-au "tratat" la fel şi pe pe poliţiştii care încercau să aplaneze scandalul.

Prin urmare, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, sfidare a organelor judiciare, ultraj contra bunelor moravuri şi au fost prezentaţi vineri Judecătoriei Şimleu Silvaniei cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei şi au dispus arestarea preventivă a celor trei pentru o durată de 29 de zile. Măsura expiră în 17 februarie.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite