Trei şoferi din Zalău au primit în "dar" de la Iepuraş dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei zălăuani s-au ales de Paște cu dosar de cercetare penală, pentru infracţiuni vizavi de regimul de circulaţie pe drumurile publice.

Potrivit informaţiilor primite de la IPJ, primul, un bărbat în vârstă de 47 ani,  a fost depistat vineri după amiază  de poliţişti ai Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipale în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul cu o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Şoferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

Două zile mai târziu ( 24 aprilie ), alt „curajos”, în vârstă de 24 ani,  a fost depistat de poliţişti ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipale în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul fără drept de a conduce autoturismul pe drumurile publice, acesta fiindu-i suspendat luna aceasta pentru alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al treilea zălăuan, în vârstă de 18 ani, a fost surprins în trafic azi noapte de poliţişti conducând autoturismul pe strada Simion Barnuţiu din Zalău, fără a poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de  alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Adolescentul a  fost condus la spital, unde i-au fost recoltate şi lui probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

Pentru faptele lor, zălăuanii s-au ales cu dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite