Tragedie evitată. A descoperit o grenadă în curtea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grenada a fost descoperită de un cetăţean chiar în curtea casei
Grenada a fost descoperită de un cetăţean chiar în curtea casei

Un cetăţean din localitatea Agrij a descoperit ieri,   în curtea casei  o grenadă de mână defesivă rămasă  neexplodată. Muniţia a fost descoperită în urma unor lucrări de amenajare iar cetăţeanul a apelat  de urgenţă numărul 112.  La faţa locului a ajuns echipa pirotehnică din cadrul ISU Sălaj.

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj, echipa pirotehnică a inspectoratului a fost solicitată să intervină ieri, 23 octombrie, în jurul orei 15,30 pentru asanarea de muniţie rămasă neexplodată descoperită pe un teren  dintr-o gospodărie din localitatea Agrij. Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind o grenadă de mână defensivă. Această a  fost descoperită de un localnic, în propria gospodărie în urma unor lucrări de amenajare. „Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă, în vederea distrugerii”, a precizat Jacodi.
 ISU Sălaj recomandă tuturor cetăţenilor, ca la găsirea  unor elemente de muniţie neexplodate să anunţe cel mai apropiat organ de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge şi a schimba poziţia acestora.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite