UPDATE: Un tânăr s-a blocat în cameră şi s-a spânzurat de tocul uşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul tânărului a fost predat de pompieri Serviciului de Ambulanţă
Trupul tânărului a fost predat de pompieri Serviciului de Ambulanţă

Un tânăr de 29 de ani din Zalău şi-a pus aseară capăt zilelor într-un mod terifiant: s-a blocat în cameră, bătând cuie în uşă pentru a nu putea fi dschisă, după care s-a spânzurat de toc.

UPDATE: Vecinii tânărului spun că acesta era un băiat cuminte şi respectuos, care nu părea să aibă probleme foarte grave, care să justifice aceste gest. "Lucra în Bucureşti, în construcţii, iar de o lună venise la Zalău, împreună cu patronul său, pentru că luaseră o lucrare în Sălaj", ne-a spus un domn care lucrează la un local de la parterul blocului în care a locuit, până aseară, băiatul, alături de mama, sora sa şi tatăl său vitreg.

O vecină ne-a spus că înainte de a recurge la gestul disperat, băiatul ar fi stat de vorbă câteva minute cu nişte tineri care descărcau marfă din maşinile care alimentează Piaţa Astralis, iar la despărţire le-ar fi spus, sec: "Plec să mă spânzur!". "Bineînţeles că băieţii nu l-au luat în serios şi au râs", a explicat vecina.

A lăsat bilet de adio

Tot vecinii au fost cei care ne-au spus şi că băiatul ar fi lăsat un bilet de adio. Informaţia a fost confirmată de purătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, care a precizat că în bilet tânărul nu îşi explică gestul, ci îşi ia adio de la sora lui şi îi transmite acesteia să aibă grijă de ea.

În cauză nu sunt suspiciuni de omor, oamenii legii stabilind că decesul a survenit prin spânzurare voluntară.

Blocul în care a locuit tânărul

Acesta este blocul în care a locuit tânărul, împreună cu familia

Teribilul incident s-a petrecut aseară într-un bloc din apropierea Pieţei Astralis. Trupului tânărului, în vârstă de 29 de ani, a fost descoperit de pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, chemaţi de tatăl acestuia în momentul în care a văzut că nu reuşeşte să deschidă uşa în care se afla fiul său. "Colegii mei l-au găsit pe tânăr pe jos, legat la gât cu o curea, cu care se spânzurase de tocul uşii", ne-a relatat Cristian Cuibuş, reprezentantul ISU Sălaj. Potrivit acestuia, pentru a fi sigur că nu va fi "deranjat" de nimeni în încercarea lui de a-şi pune capăt zilelor, tânărul bătuse cuie în uşă, blocând-o.

Se pare că, deşi nu avea probleme evidente care să motiveze acest tragic gest, tânărul le-ar fi spus prietenilor în mai multe rânduri că ar avea de gând să se spânzure. Nimeni nu l-a luat, însă, în serios.

Este cel de-al doilea caz de sinucidere din această săptămână din Sălaj, după cel petrecut în a doua zi de Paşti, când un alt tânăr, venit la bunici în Şimişna, şi-a pus capăt zilelor în acelaşi mod.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite