Traficanţii de ţigări au mai primit încă o lună de arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zece dintre contrabandişti au fost adusi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă
Zece dintre contrabandişti au fost adusi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă

Tribunalul Sălaj a admis ieri cererea procurorului DIICOT de prelungirea a măsurii arestului preventiv în cazul a patru dintre membrii reţelei de contrabandă cu ţigări reţinuţi de oamenii legii la mijlocul lunii iulie a acestui an. Tot ieri, instanţa a respins cererile de eliberare sub control judiciar formulate de cei patru.

Potrivit motivării instanţei, judecătorul a dispus "prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor:F.I., B. J. pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 17.09.2011 şi până la data de 16.10.2011.S. S., S. A. pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 18.09.2011 şi până la data de 17.10.2011".

Reamintim că o reţea formată din peste 20 de persoane, care făcea contrabandă cu ţigări netimbrate de provenienţă străină, a fost destructurată în luna iulie de procurorii DIICOT şi de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate. Din reţea făceau parte sălăjeni, dar şi persoane din judeţele Bihor, Sat Mare şi Arad. O parte dintre acestea au fost reţinute de poliţişti şi se află înc ontinuare în stare de arest, restul fiind cercetate în stare de libertate.

Află mai multe despre acest caz AICI:  Reţea internaţională de contrabandă cu ţigări ce acţiona în Sălaj şi încă în trei judeţe, destructurată de poliţişti şi procurori. Printre contrabandişti, şi o tânără de 22 de ani

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite