Trafic de ţigări cu repetiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânâră de 22 de ani din Zalău implicată în dosarul cu contrabandă de ţigări a continuat să comită aceleaşi infracţiuni deşi era pusă sub urmărire  penală  încă de la mijlocul lunii iulie de către instanţele judecătoreşti. Pe deasupra încălcat şi măsura de a nu părăsi localitatea de  domiciliul.

P.A  în vârstă de 22 de ani,  făcea parte  dintr-un grup de 23 persoane dintr-o reţea  de contrabandă cu ţigări, care acţiona în judeţul  Sălaj. La jumătatea lunii iulie 7  dintre acestea au fost arestate preventiv,  iar tânăra în vârstă de 22 de ani alături de alte două persoane au fost singurele care au scăpat de arest dar cărora li s-a impus măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Cu toate că avea interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu tânăra  P.A  din Zalău, a continuat să comită aceleaşi infracţiuni.
Tribunalul Sălaj a fost sesizat cu o propunere din partea  Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie –Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism -biroul teritorial Sălaj (DIICOT)  pentru inculpata  P.A  şi anume înlocuirea măsurii preventive de a  nu părăsi domiciliul cu măsura arestării preventive. Se pare că tânăra deşi se afla sub urmărire penală încă din 14 iulie 2011 pentru trafic de ţigări a continuat să cumpere ţigări deşi ştia că sunt de contrabandă.


De asemenea asupra acesteia s-a luat şi măsura obligării de a nu-şi părăsi domiciliul, fapt care pentru zălăuancă nu a contat prea mult pentru că a încălcat şi această măsură.
Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj, Arpad Balasz,” Inculpata a încălcat cu rea credinţă măsura de a nu părăsi Zalăul, ca urmare s-a propus arestarea acesteia. P.A a depus în 22 august o cerere de angajare apărător, iar avocatul solicitat de tânără a depus o adeverinţă din care reiese că se află în concediu, deci arestarea preventivă se amână.”Astfel arestarea preventivă a tinerei se amână însă doar până joi 25 august, când la ora 11.00 se va judeca cererea parchetului de arestare preventivă a tinerei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite