Topul celor mai bine plătiţi bugetari din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Oroianu este şeful Serviciului Judeţean de Medicină legală
Liviu Oroianu este şeful Serviciului Judeţean de Medicină legală

Doi angajaţi de la stat din Sălaj au avut anul trecut venituri de peste 100.000 de lei. Medicul Liviu Oroianu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală, a fost anul trecut cel mai bine plătit bugetar din judeţ. El este urmat de inspectorul şcolar general Ioan Abrudan şi de prefectul judeţului, Alexandru Vegh.

Cel mai bine plătit bugetar din Zalău pare să fie medicul Legist Liviu Oroianu, şeful Serviciului de medicină legală Sălaj, care chiar dacă nu şi-a făcut publică încă declaraţia de avere, a câştigat anul trecut aproximativ 110.000 de lei. Suma rezultă din veniturile nete încasate de acesta anul trecut şi postate pe site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj. Veniturile medicului legist, chiar dacă impresionante pentru muritorii de rând, sunt mult mai mici decât în anul precedent, 2009, când acesta precizează în declaraţia de avere că a câştigat „aproximativ 200.000 de lei”, argumentând că este „singurul medic legist” din judeţ.

Nici inspectorul şcolar general Ioan Abrudan nu s-a descurcat foarte rău anul trecut. Chiar dacă salariul său de şef al inspectoratului Şcolar nu a fost atât de grozav, primind de acolo doar 36.105 lei, „generalul” şi-a completat veniturile cu încă 68.843 din alte surse. Mai exact, a primit 19.232 lei ca şi consilier judeţean, 4.088 lei ca şi profesor la Colegiul Naţional „Silvania”, 1.461 lei ca şi membru în Consiliul de Administraţie al AJOFM din partea Consiliului Judeţean, 912 ca şi cadru idactic asociat la Universitatea „Vasile Goldiş” şi 2.925 pentru aceeaşi funcţie la Universitatea „Babeş – Bolyai”. Cea mai mare sumă a încasat-o ca şi manager de proiecte la Inspectoratul Şcolar, 38.682 de lei, la care se adaugă încă 1.583 de lei primiţi pentru funcţia de formator în cadrul unui alt proiect, implementat de Casa Corpului Didactic Sălaj.

Primul bugetar al Sălajului, prefectul Alexandru Vegh, ocupă abia poziţia a treia, cu un venit total în 2010 de aproximativ 75.000 de lei, din care 71.156 de lei pentru funcţia de prefect, iar 3.883 pentru perioada de la începutul anului când a îndeplinit funcţia de inspector guvernamental.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite