Camion răsturnat pe gardul inspectorului şcolar general Ioan Abrudan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camion încărcat cu deşeuri metalice (şpan) s-a răsturnat în această seară pe strada Kossuth din Zalău, într-o curbă, exact pe gardul locuinţei inspectorului şcolar general Ioan Abrudan. În urma acidentul  a rezultat rănirea şoferului, în vârstă de 55 de ani, şi avarierea camionului, a unei maşini parcate pe marginea drumului şi a gardului şefului ISJ.

Un camion încărcat cu şpan (deşeuri metalice), care a pornit în această după-amiază de la Silcotub spre Călăraşi, s-a răsturnat înainte de a ieşi din Zalău într-o curbă de pe strada Kossuth. Este vorba despre curba din intersecţia cu strada Florilor.

image

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, accidentul s-a produs din cauza faptului că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, intrând cu viteză prea mare în curba la stânga. Prin urmare, camionul s-a răsturnat pe partea dreaptă, tocmai pe gardul locuinţei inspectorului şcolar general Ioan Abrudan. Pe lângă o parte din gard, deteriorată de cabina camionului, în urma accidentului a fost avariată şi o maşină parcată în faţa locuinţei lui Abrudan. Se pare că maşina aparţinea unui meşter care lucra la reabilitarea garajului locuinţei.

image

Ioan Abrudan nu se afla acasă în momentul accidentului. "Numai soacră-mea era acasă. Eu sunt în prima mea zi de concediu", ne-a declarat el, precizând că nu se va întoarce acasă din drum. "Am sunat, mi-au spus că nu sunt victime, deci nu este cazul să mă întorc".

La faţa locului au venit, însă, o mare parte din oficialităţile judeţului şi ale oraşului, în frunte cu prefectul Alexandru Vegh, primarul Radu Căpîlnaşiu şi managerul public al oraşului, Radu Nistorescu.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite