Tineri şi neliniştiţi: Au fugit de la locul accidentului, dar au fost prinşi după ce au fost nevoiţi să meargă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este isprava a doi tineri din Chieş, unul de 20 de ani, altul de 21, care au fost răniţi într-un accident rutier provocat de unul dintre ei.

Potrivit reprezentantului biroului de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, evenimentul a avut loc marţi dimineaţa la ora 5.00, în  localitatea Sighetu Silvaniei.  Şoferul, B. Jozsef, în vârstă de 20 ani,  în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, în curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a părăsit locul accidentului.

Cum în urma impactului atât şoferul, cât şi pasagerul de pe locul din dreapta spate, T. Ionuţ, de 21 ani, au fost grav răniţi, cei doi tineri nu au avut încotro şi au trebuit să se prezinte la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Iar conform unui protocol încheiat între unitatea spitalicească şi IPJ, medicii de aici i-au anunţat pe oamenii legii despre existenţa celor două victime ale unui accident rutier, astfel că şoferul a fost prins, pe numele lui poliţiştii întocmind acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Iar problemele celor doi nu se încheie aici. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş, ambii pacienţi au fost trimişi la Cluj, la Clinica de Chirurgie Buco-Maxiko-Facială. Pacientul de 20 de ani, adică şoferul, prezenta un traumatism cranio-facial, fractură cu deplasare mandibulă stângă ramură verticală, plagă mentonieră minoră, iar pasagerul din spate, în vârstă de 21 de ani, avea şi el un traumatism cranio-facial şi fractură ramură dreaptă mandibulă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite