Tineri din Zalău, prinşi cu produse etnobotanice în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Zalău, cu vârsta de 18 respectiv 21 de ani, au fost  nevoiţi să dea explicaţii după ce poliţiştii locali i-au surprins, în Parcul Tineretului din municipiu, chiar în momentul în care îşi confecţionau câteva ţigări din foi. 

Incidentul s-a petrecut în cursul acestei săptămâni, în data de 27 octombrie în jurul orei 12,50, când, un echipaj al Poliţiei Locale, care patrula în Parcul Central i-a identificat  pe cei  doi  chiar în momentul în care îşi confecţionau ţigările. Ceea  ce  i-a  dat de gol pe tineri a fost comportamentul  suspect, aceştia  au încercat să ascundă  cu repeziciune ţigările iar la apariţia poliţiştilor au devenit agitaţi.

Lucian Trif, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale, a precizat că agenţii i-au identificat pe cei doi  tineri: B.R de 21 de ani şi V.E. de 18 ani, ambii din Zalău. „La  faţa locului a fost chemat un echipaj de la Crimă Organizată  care au constatat că substanţele  din care erau confecţionate ţigările ar face parte din categoria substanţelor etnobotanice. Cazul a fost preluat de cei de la Crimă Organizată pentru efectuarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite