Ţigări "de marcă" made in Mălădia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigaretele confecţionate de cei doi sălăjeni erau vândute în pachete "de marcă"
Ţigaretele confecţionate de cei doi sălăjeni erau vândute în pachete "de marcă"

Doi sălăjeni au găsit o metodă inedită de a face bani: s-au apucat de confecţionat ţigarete, pe care apoi le puneau şi le vindeau în pachete "de marcă".

"Afacerea" sălăjenilor, de loc din localitatea Mălădia, a fost distrusă, însă, de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sărmăşag,  sprijiniţi de cei din Şimleu Silvaniei, care au făcut zilele trecute o percheziţie la domiciliul celor doi (B.I. şi B.F.). Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în casa celor doi poliţiştii au descoperit un aparat de confecţionat ţigarete, 634 de bucăţi de foiţe purtând marca „SOPHIANE CLUB”, 240 de grame de tutun vrac şi 10 pachete de ţigarete goale de diferite mărci (LM, WINSTON, KENT, DUNHIL şi MARBLE). Cel mai probabil, "afaceriştii" confecţionau ţigaretele şi le vindeau, la preţ mai mic, pe post de ţigări din mărcile trecute pe pachet.


Toate bunurile găsite au fost ridicate, în vederea confiscării, iar în cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite