TenarisSilcotub ajută copiii instituţionalizaţi din Cehu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TenarisSilcotub a donat Consiliului Judeţean Sălaj suma de 30.000 de euro pentru amenajarea şi mobilarea unui teren de joacă pentru cei 140 de copii din Complexul de Servicii Comunitare din Cehu Silvaniei. Părculeţul a fost dat ieri în folosinţă.

Începând de azi, cei 140 de copii de la Complexu de Servicii Comunitare din Cehu Silvaniei au un teren de joacă la standarde europene. Proiectul a fost finanţat de Societatea Comercială TenarisSilcotub din Zalău, care a donat Consiliului Judeţean Sălaj, în luna martie, suma de 30.000 de euro.

Inaugurarea proiectului a avut loc ieri, 7 iulie 2010, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc, a conducerii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sălaj, a reprezentanţilor TenarisSilcotub şi firmelor furnizoare.

"Prin finanţarea acestui proiect, TenarisSilcotub a urmărit să completeze activitatea bună a administraţiei locale în gestionarea centrelor specializate în servicii sociale, al căror rol este crucial, în special în vremuri de criză. Credem în parteneriatul cu autorităţile locale, care presupune o colaborare strânsă şi activă în identificarea priorităţilor şi articularea acţiunilor. Atunci când dorinţa de a ajuta şi spiritul de cooperare se întâlnesc, se obţin rezultate, iar ceea ce s-a făcut la Cehu constituie un bun exemplu în acest sens" a spus Martino Roghi, Responsabil Dezvoltare Socială TenarisSilcotub.

"Acest proiect e o reuşită, e un model de atitudine, iar pentru copiii din Complex îmi doresc să devină acel loc de joacă în aer liber, de bucurie a vârstei lor, pe care înainte de a iniţia acest proiect nu-l aveau!, a declarat Tiberiu Marc.

De asemenea, începând din luna aprilie, TenarisSilcotub oferă copiilor din aceeaşi instituţie cursuri de limba engleză şi IT, predate de profesori şi angajaţi ai companiei.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite