Partidul lui MRU vrea un candidat în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Lucian Bode este preşedintele PDL Sălaj
Deputatul Lucian Bode este preşedintele PDL Sălaj

Conducerea organizaţiei judeţene a PDl Sălaj i-a averizat pe colegii de alianţă de la PNŢCD să-şi nominalizeze, până astăzi, un candidat pentru colegiul senatorial Zalău – Jibou, în caz contrar urmând să fie nominalizat un candidat din partea Forţei Civice, formaţiunea condusă de Mihai Răzvan Ungureanu.

„Eu i-am rugat să ne comunice omul. Dacă până luni (azi, n.a.) nu îşi desemnează candidatul, vom nomializa noi pe cineva. Nu ascund faptul că cei din Forţa Civică de la nivel central, văzând că pe Sălaj nu avem candidat pe acest colegiu, au cerut să îşi numească ei un om pentru a candida din partea ARD”, ne-a declarat Lucian Bode, preşedintele PDL Sălaj.


Contactat de noi, preşedintele PNŢCD Sălaj, Nicolae Joldoş, ne-a spus că nu se va ajunge în situaţia ca partidul pe care îl reprezintă să nu îşi nominalizeze candidatul pe colegiul Zalău – Jibou. „Am decis deja candidatul - ne-a declarat, el, vineri – însă nu facem public numele lui până luni sau marţi, în primul rând pentru că nu se află în localitate”, a explicat el.


Reamintim că Alianţa România Dreaptă şi-a anunţat candidaţii din Sălaj încă în 21 septembrie, fiind vorba, însă, doar despre candidaţii PDL, desemnaţi pentru cele patru colegii de la Camera Deputaţilor, respectiv unul de la Senat. Este vorba despre actualul deputat Lucian Bode, care va încerca să obţină încă un mandat în colegiul Şimleu, Claudiu Bîrsan, candidatul PDL în colegiul Zalău. În colegiul Jibou, candidatul PDL va fi Romeo Benc, iar Florin Asztalos îşi va încerca norocul în colegiul Cehu Silvaniei. La Senat, PDL şi-a nominalizat candidat pentru colegiul Şimleu Silvaniei – Cehu, aruncându-l în luptă pe omul de afaceri Dumitru Blaga.


Cel de-al doilea colegiu de la Senat, Zalău – Jibou, a fost cedat partenerilor din ARD, ţărăniştii, cărora le-a luat, se pare, ceva mai mult să se decidă pe cine să nominalizeze. Dificultatea în găsirea unui candidat a avut, cel mai probabil, legătură şi cu faptul că Gheorghe Stanciu a anunţat că va candida din partea PP-DD.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite