UPDATE: Tânărul care a omorât duminică noaptea o femeie pe trecerea de pietoni a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan M., tânărul de 21 de ani din Zalău care, aflat la volanul maşinii sale, a spulberat duminică noapte o tânără de 24 de ani chiar pe trecerea de pietoni, omorând-o pe loc, se află în arest. Poliţiştii l-au ridicat ieri de acasă şi l-au depus pentru 24 de ore în Centrul de reţinere şi arestare preventivă Sălaj.

Potrivit Mariei Cristea, reprezentantul compartimentului de relaţii publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în cursul zilei de astăzi el va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.30, tânărul gonea cu viteză pe Bulevadul Mihai Viteazu şi a izbit din plin o femeie care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni din zona Uz Casnic. Impactul a fost atât de violent încât corpul femeii a fost aruncat la mai mulţi metri distanţă, iar unul dintre picioarele victimei, amputat pur şi simplu în accident, a fost proiectat şi el, fiind găsit de oamenii legii după îndelungi căutări.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a ieşit negativ. Au fost trimise, însă, probe biologice pentru o expertiză legală care să pună în evidenţă dacă nu cumva acesta consumase substanţe halucinogene înainte de a se urca la volan.

UPDATE ora 16.00: Instanţa a respins astăzi propunerea  poliţiştilor de arestare preventivă şi a decis cercetarea şoferului în stare de libertate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite