UPDATE Tânără spulberată pe trecerea de pietoni de la Armătura: La volan, un primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost lovită miercuri, 11 ianuarie, în jurul orei 14.00, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Mihai Viteazul, în apropiere de Armătura.

UPDATE 16.45 Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş, tânăra acidentată azi este însărcinată în 28 de săptămâni. Pacienta are 20 de ani, este din Hurez şi a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău la ora 14.10 prezentând un politraumatism prin accident rutier. "În momentul de faţă pacienta este stabilă hemodinamic şi respirator, constientă, sunt în curs de desfăşurare toate investigaţiile medicale necesare pentru stabilirea conduitei terapeutice de urmat şi va rămâne în continuare sub supraveghere medicală", precizează reprezentatul spitalului.

Accidentul s-a petrecut în timp ce tânăra traversa bulevradul pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită în plin de un autoturism marca Logan, ce rula pe banda a II-a. Victima a fost luată pe capotă şi aruncată la câţiva metri, fiind preluată imediat de un echipaj SMURD şi transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

image

Şoferul aflat la volanul Daciei Logan, un cunoscut primar de comună din Sălaj, a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. El a declarat în faţa poliţiştilor că pur şi simplu nu a văzut-o pe tânăra angajată în traversarea străzii. În urma accidentului, şoferul a scăpat fără nicio zgârietură.

image

Până în acest moment, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău nu au putut oferi informaţii despre starea victimei, ea aflându-se în investigaţii medicale în cadrul UPU. Martorii care au văzut accidetul spun că tânăra ar fi însărcinată.

Vom reveni.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite