Tânără din Zalău, cercetată în Italia pentru lipsire de libertate, tâlhărie şi vătămare corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 28 de ani din Zalău, V.A.M., a fost reţinută de poliţiştii compartimentului Urmăriţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj după ce pe numele ei a fost emis de către autorităţile italiene un mandat european de arestare penru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, tâlhărie şi vătămare corporală.

Mandatul a fost emis în 18 ianuarie, iar în 19 tânăra a fost găsită deja de poliţiştii sălăjeni la domiciul său din Zalău. Ea a fost condusă la sediul IPJ şi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, Curtea de Apel Cluj a emis mandat de arestare. O tânără în vârstă de 28 ani, din Zalău, este cercetată de poliţiştii italieni pentru săvârşirea mai multor infracţiuni. Momentan, tânăra se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi efectuate procedurile specifice extrădării, conform Legii 302/2004, privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală - se pecizează într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Maria Cristea, poliţiştii din Sălaj nu deţin alte informaţii cu privire la activitatea infracţională din Italia a tinerei, fiind vorba despre o acţiune a poliţiştilor din peninsulă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite