Tânăr în comă după ce a fost proiectat prin geamul maşinii într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faptul că nu şi-a pus centura de siguranţă l-ar putea costa scump pe un tânăr de 26 de ani, din Derşida, comuna Bobota, care a ajuns ieri la spital în comă de gradul III, după ce a fost proiectat prin geamul unei maşini într-un accident rutier produs pe E 81, între localităţile Badon şi Borla.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, la volanul maşinii implicate în accident, un autoturism marca Ford Mondeo cu volan pe dreapta se afla un consătean de-al victimei, un tânăr de 22 de ani, F. Florin. Acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din stânga, în direcţia de mers. În urma impactului, pasagerul de pe locul din stânga faţă al autoturismului, care nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat afară din autoturism, prin geamul lateral.

De la purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş, am afalt că pacientul de 26 de ani din Derşida a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în comă de gradul III, prezentând un traumatism cranio-cerebral sever şi fracturi cranio-faciale multiple, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost stabilizat la Unitatea de Primire a Urgenţelor a spitalului, după care a fost transferat la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Chirurgie I Cluj-Napoca.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite