Tânăr din Zalău încătuşat după ce a fugit de poliţiştii care au vrut să-l tragă pe dreapta şi s-a ascuns în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul, Antoniu P., se afla la volanul unui autoturism şi, pentru că ştia că băuse înainte de a se urca la volan, în momentul în care a avut ghinionul ca agenţii de la circulaţie să-i facă semn să oprească, a apăsat şi mai tare pedala acceleraţiei.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în Zalău. Tânărul, Antoniu P., de 26 de ani, din Zalău, se afla la volanul unui autoturism, conducând prin municipiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, la semnalul regulamentar de oprire al agenţilor de poliţie rutieră de la poliţia municipală, conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care aceştia au pornit în urmărirea lui, pe traseul str. Gh. Doja - Corneliu Coposu – Pârâului. Pe ultima stradă, şoferul a abandonat maşina şi s-a ascuns în pădurea din apropiere. A fost prins, însă, în scurt timp de poliţişti, care l-au încătuşat şi condus la Poliţie.


Se pare că motivul pentru care şoferul a reacţionat atât de dramatic la vederea poliţiştilor este faptul că se ştia cu musca pe căciulă, adică băuse înainte de a se urca la volan. Testarea cu aparatul alcooltest a evidenţiat o îmbibaţie alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite