Tânăr de 17 ani în comă, în urma unui grav accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani din Zalău a ajuns azi noapte la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean în comă de gradul 2-3 şi cu multiple plăgi şi fracturi survenite în urma unui grav accident de circulaţie. Medicii sunt  rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale tânărului.

Pe  fondul neadaptării vitezei, trei tineri cu vârsta de 17,19 şi 20 de ani au ajuns azi noapte la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce au intrat cu autoturismul într-un stâlp din beton. Toţi trei se află internaţi la Spitalul Judeţean Zalău , însă tânărul de 17 ani, aflat pe bancheta din spate, este în comă de gradul 2-3. 

Potrivit  unor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, accidentul  s-a produs azi noapte în jurul orei 02,23 pe şoseaua ocolitoarea a Zalăului, pe fondul neadaptării vitezei. Un tânăr de 19 ani, din Zalău, se afla la volanul unui autoturism proprietate personală, înmatriculat provizoriu în Germania, iar la ieşirea dintr-o curbă nu a adaptat viteza la  condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton amplasat pe partea stângă a  sensului de mers. În urma accidentului, toţi cei trei tineri aflaţi în autoturism au fost  răniţi, însă pasagerul aflat pe bancheta din spate, tânărul de 17 ani,  este în continuare inconştient,  în comă de gradul 2-3.  

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj, Codruţa Puşcaş a precizat că victimele accidentului de azi noapte se află internate sub supraveghere medicală. „Tânărul în vârstă de 17 ani a ajuns cu la UPU cu: traumatism cranio cerebral acut închis, edem cerebral, fractură deschisă femur drept, plagă coapsă dreapă, comă de gradul 2-3. Este stabil hemodinamic şi nu este conştient. Momentan se află internat la Secţia de terapie intensivă a spitalului”.Ceilalţi doi tineri în vârstă de 19 respectiv 20 de ani se află  sub supraveghere medicală în Secţiile de chirurgie şi ortopedie a Spitalului Judeţean.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite