Tadici a făcut o mişcare importantă pentru HC Zalău: a readus-o în echipă pe Valeria Motogna Beşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeria Motogna Beşe semnează contractul cu HC Zalău
Valeria Motogna Beşe semnează contractul cu HC Zalău

Valeria Motogna Beşe a semnat contractul cu echipa Handbal Club Zalău, după ce Oltchim Râmnicu Vâlcea a renunţat la ea. Într-o conferinţă de presă organizată astăzi de antrenorul Gheorghe Tadici, Vali a semnat contractul cu echipa din Zalău, pentru care a renunţat la câteva oferte foarte bine plătite. Contractul este pe trei ani, cu posibilitate de renegociere după doi ani.

Valeria Beşe nu numai că va juca în echipa zălăuană, dar totodată o va antrena. Gheorghe Tadici a numit-o antrenor secund.

“Vali a fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing. După aceşti cinci ani la Oltchim, Vali este în maximumul carierei ei. Ea a avut şi are oferte din afara ţării, foarte tentante, şi cu atât mai mult mă bucur ca a dovedit încă o dată că e o persoană de character. A renunţat la sume importante de bani pentru a veni la echipa care a lansat-o”, spune antrenorul.
El mai afirmă că, acum trei ani s-a angajat să facă din HC Zalău o echipă competitivă şi se bucură că a reuşit acest lucru mai repede decât se aştepta. “În acest moment, sper că, prin venirea lui Vali, echipa va obţine un plus din punct de vedere al exprimării. Promiteam şi un antrenor second, vă anunţ acum că Vali va fi acesta. Este o mare realizare din punctual meu de vedere.”
Valeria Beşe spune că luna care tocmai s-a scurs a fost una foarte grea pentru ea. “A trebuit să iau decizii importante, atât pentru mine cât şi pentru familia mea. Dar nu mi-a fost greu să mă hotărăsc să vin la Zalău. În viaţă nu numai banii contează. Am luat această decizie cu sufletul. Sper ca aşteptările nimănui să nu fie înşelate. Îmi doresc să pun umărul la reconstrucţia echipei. Îi mulţumesc domnului profesor Tadici că are încredere în mine în ceea ce priveşte antrenoratul.”
Valeria Beşe spune că nu are de gând să ia atitudine împotriva clubului din Râmnicu Vâlcea, care a renunţat la ea cu un an înainte să-i expire contractul, ci va semna o reziliere de contract, de comun acord.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite