Tabăra de matematică s-a încheiat. Vezi aici care sunt cei mai buni matematicieni ai judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra ediţie a Taberei de matematică şi-a ales ieri câştigătorii. Timp de trei zile, de luni până miercuri, 97 dintre cei mai buni elevi la matematică din judeţ,  au participat la cursuri intensive susţinute de 24 de profesori de specialitate, după care în cursul zilei de ieri au fost testaţi pe baza cunoştinţelor acumulate şi ierarhizaţi.

Potrivit datelor primite de la inspectorul şcolar de matematică, Ioan Jecan, la clasa a V-a, ocupanta locului I este Raluca Brumar, elevă a Liceului Sportiv „Avram iancu" Zalău. La clasa a VI-a, primul a ieşit Andrei Moldovan, de la Şcoala "Mihai Eminescu" Zalău, iar la clasa a VII-a, Cătălin Lucaciu, elev al Şcolii "Simion Bărnuţiu", tot din Zalău. George Cimpoieş, de la Şcoala "Corneliu Coposu" Zalău a câştigat premiul I la clasa a VIII-a.

În competiţia rezervată elevilor de liceu, locul I la clasa a IX-a a fost adjudecat de Elena Pop, de la Colegiul Naţional "Simion Bărnuţiu" din Şimleu Silvaniei. Horea Mureşan, elev al Colegiului Naţional "Silvania" Zalău, a fost singurul dintre participanţii la tabără care a obţinut la evaluarea finală punctajul maxim, asigurându-şi, astfel, locul I la nivelul la care a concurat. Premiul I la clasa a XI-a a fost câştigat de Mădălina Chiş, tot de la CNS, iar la clasa a XII-a primul a ieşit tot un "CNS-ist", Horaţiu Cosma.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite