FOTO Sute de participanţi la Junior Bike. Vezi aici câştigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Startul prichindeilor de 6 - 8 ani
Startul prichindeilor de 6 - 8 ani

Aproape 250 de copii din Zalău şi nu numai s-au întrecut duminică în concursul de ciclism Junior Bike, organizat de clubul Alien Cycling, Michelin Zalău şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Sălaj.

Potrivit organizatorilor, la startul competiţiei s-au aliniat 248 de fete şi băieţi din oraş, dar şi copii de la cluburi de ciclism din Cluj Napoca. De altfel, copiii din Cluj, "veterani" ai concursurilor de ciclism, au şi reuşit să le... fure concurenţilor din Zalău aproape toate premiile la categoriile la care au concurat - băieţi 9 - 11 ani şi băieţi 12 - 14 ani.

Startul în concurs s-a dat începând cu ora 12.00 din faţă de la Perla, pe categorii de vârstă. Primii au pornit în cursă concurenţii din categoria 6 - 8 ani, care au avut de parcurs traseul de la Perla la Complexul Silvania. Au urmat apoi cei de 9 - 11 ani, împărţiţi la rândul lor pe două grupe - fete şi băieţi - care au avut un traseu de trei ori mai lung: au luat startul de la Perla, au întors la Silvania, s-au intors la start, au întors din nou şi au continuat cursa până la linia de finish de la Silvania. Ultimii au pornit cei de 12 - 14 ani, separat fete - băieţi, care au avut faţă de predecesorii lor un tur în plus.

Toţi participanţii au primit, încă de la înscriere, o cască de protecţie din partea Michelin Zalău, iar premianţii au fost răsplătiţi cu biciclete şi dulciuri - pentru ocupanţii locurilor I, respectiv cu materiale sportive şi dulciuri - pentru locurile II şi III.

Iată câştigătorii pe categorii:

Băieţi 6 – 8 ani

Locul I – Barti Akos

Locul II – Terheş Paul

Locul III –  Verdeş Eric



 

Fete 6 – 8 ani

Locul I – Toma Natalia

Locul II – Kulcsar Priscila

Locul III –  Sitaş Mara

Junior Bike



 

Băieţi 9 – 11 ani

Locul I – Gavriş Radu

Locul II – Lucaci Răzvan-Bogdan

Locul III – Czeczei Tomas

image



 

Fete 9 – 11 ani

Locul I – Kis Anita Csilla

Locul II – Taloş Andreea

Locul III – Man Irina

Junior Bike
image

 

Băieţi 12 – 14 ani

Locul I – Gaal Roland-Klaus

Locul II – Ciobanu Andrei

Locul III – Nagy Varga Zsolt



 

Fete 12 – 14 ani

Locul I – Demjen Anna

Locul II – Ţurcas Andreea

Locul III – Bălănean Marissa

image
image
Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite