Supărat pe nevastă, a vrut să se arunce de pe bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 25 de ani din municipiul Zalău a ameninţat aseară că se va arunca de pe bloc. Tânărul a fost oprit de vecini, care l-au convins să coboare de pe bloc.

Un tânăr de 25 de ani a urcat aseară, în jurul orei 18.00, pe un bloc de pe strada Meteorologiei, din Zalău, şi a ameninţat că se aruncă, supărat fiind din cauza certurilor repetate cu nevasta.

Vecinii au alertat pompierii, poliţia şi un echipaj de ambulanţă, care au ajuns în scurt timp la faţa locului. În cele din urmă, vecinii au reuşit să-l convingă să coboare de bună voie de pe bloc. „I-am spus că nu are rost să facă acest gest necugetat, că trebuie să se gândească la fetiţa lui”, ne-au spus vecinii.

Tot din spusele martorilor am aflat că bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate când a decis să încheie socotelile cu viaţa.

Imediat după ce a coborât de pe bloc, bărbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi predat la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar de acolo a fost transferat la secţia de Psihiatrie, unde se află în continuare sub supraveghere medicală.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite