Stai! Se trage!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trageri în poligon vor avea loc până în 27 octombrie
Trageri în poligon vor avea loc până în 27 octombrie

Militarii, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi SRI-iştii din Zalău îşi încearcă zilele acestea  armele din doatare, dar şi îndemânarea în folosirea lor. Zălăuanii au "Interzis" în zona Poligonului Aghireş, unde se vor desfăşura, până la sfârşitul lunii, "ostilităţile". De asemenea, ei sunt avertizaţi să anunţe imediat dacă găsesc elemente de muniţie.

În poligonul militar de la marginea Zalăului (Poligonul Aghireş, de pe strada 22 Decembrie 1918) au loc zilele acestea trageri cu armament de infanterie Astăzi şi mâine trag militarii de la UM 01483 din Zalău. În 11 octombrie este rândul celor de la SRI, în 18 şi 20, al jandarmilor, iar în 25 şi în 26 octombrie vor trage poliţiştii. Ultimii programaţi sunt pompierii, care vor fi în poligon în ziua de 27 octombrie. Cu excepţia zilelor de astăzi şi de mâine, când tragerile se încheie mai repede, adică la ora 14.00, exerciţiile militare din poligon se desfăşoară între orele 8.00 şi 16.00.
 
În aceste zile şi în acest interval de timp, accesul altor persoane, în afara celor programate să tragă, în incinta poligonului este interzis. De asemenea, cei care vor găsi eventuale elemente de muniţie sunt obligaţi să anunţe în cel mai scurt timp cel mai apropiat post de poliţie, primăria sau Unitatea Militară 01483, la telefon 615420, interior 0112. Sunt interzise cu desăvârşire atingerea sau mişcarea c orice alte mijloace a eventualelor elemente de muniţie găsite.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite