Şocant: Şi-a găsit tatăl spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul avea 52 de ani
Bărbatul avea 52 de ani

Un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Boghiş, a fost găsit spânzurat chiar de fiul acestuia, în propria gospodărie. Tragedia a avut loc ieri seară, 8 februarie. Speriat fiul a anunţat imediat poliţia din localitate care a solicitat imediat un echipaj SMURD în speranţa că bărbatul va putea fi salvat.

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspecoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, ieri seară, în jurul orei 20.07, echipajul SMURD de la Nuşfalău a fost solicitat de către un poliţist din localitatea Boghiş, să încerce să salveze un bărbat din localitate. Din nefericire, ajunşi la faţa locului paramedicii au constatat că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, era în stop cardio-respirator prin asfixiere mecanică- spânzurare şi în ciuda manevrelor de resuscitare persoana a decedat.
Din câte se pare, nimeni nu ştie exact ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. „Nu ştiu să fi avut probleme financiare. Din contră, era o familie înstărită, cu avere, pâmânt, utilaje agricole, doi copii, fiica studentă la Cluj, oameni harnici şi muncitori, cunoscuţi şi apreciaţi în comuna noastră. Locuiesc aproape de primărie, la două case distanţă. Aseară, când am auzit despre tragedie am rămas şocată. Îmi  pare nespus de rău, nici nu am cuvinte. Cred că orice problemă ar avea un om, totul se poate rezolva, fără a recurgă la astfel de gesturi”, a spus primarul comunei Boghiş, Marina Ida Magdolna. 

În cursul lunii trecute, tot în comuna Boghiş, un alt localnic în vârstă de 62 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor tot printr-un astfel de gest necugetat. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit de soţie în propria locuinţă.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite