GALERIE FOTO Trei morţi şi doi răniţi grav într-un accident rutier la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă în urma unui groaznic accident  care a avut loc în zona industrială din municipiu. Autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, în care se aflau încă patru persoane, a  intrat sub roţile unui tir  iar impactul a fost fatal : trei  persoane au murit pe loc, iar celelalte două au fost transportate de urgenţă la spital.

image

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA IMAGINILE

Potrivit unor informaţii furnizate de Tincuţa Dumuţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, „cei cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, se aflau într-un autoturism care circula pe strada Industriei, pe lângă Michelin.  Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu polei, a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în partea din spate a unui tir parcat regulamentar pe partea dreaptă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj. În urma impactului trei tineri au murit pe loc, iar alţi doi au fost transportaţi la spital în stare critică.

UPDATE: Printre  cei trei tineri decedaţi se numără şi fiul unui comisar din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Acesta era  pasager  în autoturism, student la Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj Napoca. „Azi după- amiază  urma să ne întâlnim să mergem împreună la Cluj. În fiecare duminică ne întâlneam să mergem împreună la Cluj. Doamne! Nu pot să cred că Dan  nu mai este! Mă rog pentru el, ca Dumnezeu să aibă grijă de el acolo în lumea aceea unde a plecat”, povesteşte cu lacrimi în glas  Dan Moca, unul din prietenii apropiaţi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite