Şoc: O femeie de 42 de ani din Zalău şi-a tăiat gâtul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilul gest, în urma căruia femeia a murit aproape instantaneu, s-a petrecut într-un bloc din cartierul Dumbrava Nord. Vecinii spun că femeia, pe nume Annamaria R., ar fi avut probleme psihice, fiind şi pensionată pe caz de boală din această cauză. Ea şi-ar fi motivat gestul într-un bilet lăsat familiei, cu mesajul: „Nu mai ştiu ce să fac şi gata!“.

O femeie de 42 de ani din Zalău şi-a luat viaţa sâmbătă, înţepându-se de trei ori cu un cuţit în gât, în zona jugularei. Incredibilul gest s-a petrecut în baia apartamentului în care locuia, într-un bloc din cartierul Dumbrava Nord.

Descoperită într-o baltă de sânge


Vecinii spun că femeia era singură acasă în momentul respectiv, atât soţul ei, Janos, cât şi băiatul, aflându-se la serviciu. Cel care a descoperit-o, într-o baltă de sânge, a fost chiar soţul femeii, care i-a alertat imediat pe medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Echipajul medical, ajuns la faţa locului, n-a putut decât să constate decesul. Acolo au ajuns şi poliţiştii din Zalău, care imediat au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragicul incident. „Deocamdată, colegii fac cercetări pentru a stabili cauzele morţii şi împrejurările în care s-a produs aceasta. Nu putem spune deocamdată nimic până nu primim raportul de la medicul legist“, a declarat Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

„S-a plâns că o dor toate“


„Încă nu ne-am revenit din şoc. Parcă şi acum o vedem prin apartamentul nostru, cum tot venea în vizită“, spun, şocaţi, soţii Hălmăgean, care locuiesc pe aceeaşi scară cu familia femeii. Aceştia povestesc că Annamaria R. a fost la ei în vizită vineri, cu o zi înainte de producerea tragediei. „S-a plâns că o dor toate. Că i-a apărut o umflătură pe spate, că o doare o parte a capului şi că o simte cam amorţită, că o dor mâinile şi picioarele. Eu i-am spus că sigur e de la reumatism“, relatează, încă sub efectul şocului veştii, doamna Hălmăgean. Cei doi vecini mai spun că, deşi se aflau acasă în acel moment, n-au auzit niciun zgomot venit din baia familiei. Au aflat de tragedie abia când s-a întors de la serviciu soţul femeii, care a urlat de durere găsindu-şi soţia fără suflare şi într-o baltă de sânge.

Tot vecinii povestesc că Annamaria R. era pensionată pe caz de boală pentru că, din câte au auzit şi ei, ar fi suferit de o boală psihică, pentru care mergea lunar la psihiatru de unde primea reţetă pentru medicamente.

Reporterul „Adevărul de Seară“a încercat să stea de vorbă cu familia femeii, însă membrii acesteia au refuzat. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, la Capela Reformată.


A lăsat bilet de adio


Potrivit vecinilor, Annamaria R. ar fi lăsat un bilet de adio, informaţie neconfirmată, deocamdată, de reprezentanţii Poliţiei Sălaj. „Nu mai ştiu ce să fac şi gata“. Acesta ar fi fost, se pare, mesajul biletului.Vecinii spun că soţul femeii ar mai fi găsit şi până acum bilete cu mesaje asemănătoare, dar nu s-ar fi gândit vreodată că soţia lui chiar ar putea recurge la sinucidere.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite