Simona Chimişliu, din Şimleu Silvaniei, este "consilierul anului" în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Chimişliu, consilier şcolar la Şcoala "Silvania" din Şimleu, a fost aleasă de colegii ei drept "consilierul anului" la nivelul judeţului.

Potrivit Adinei Mesaroş, coordonatorul Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Sălaj, titlul a fost acordat la capătul unei competiţii la care au participat toţi cei 36 de consilieri şcolari din unităţile de învăţământ din judeţ. "Fiecare din cei 36 au propus, prin vot secret, câte trei consileri, iar primii trei care au adunat cele mai multe voturi au intrat în finală", explică Adina Mesaroş mecanismul acestei prime ediţii a concursului. Finalişti au fost desemnaţi Monica Soroiu, de la Grădiniţa cu Program prelungit nr.10 şi de la Grădiniţa "Dumbrava Minunată" Zalău, Monica Morar, de la Colegiul Naţional "Silvania" Zalău, şi Simona Chimişliu, de la Şcoala "Silvania" Şimleu.

 DIntre cele trei finaliste, doar două şi-au depus dosarele cerute pentru desemnarea câştigătoarei - Monica Soroiu şi Simona Chimişliu. O comisie formată din reprezentanţi ai Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică, ai Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă în Educaţie şi din consilieri şcolari a evaluat dosarele şi a stabilit câştigătoarea: Simona Chimişliu. "Simona are şase ani de experienţă în şcoală şi a realizat multe proiecte", a precizat Adina Mesaroş câteva dintre argumentele comisiei.

Concursul consilierilor şcolari este al doilea de gen organizat în Sălaj în acest an. Primul a fost rezervat profesorilor de religie şi a fost câştigat de Mioara Gudea, profesor la Şcoala "Gheorghe Lazăr" Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite