Se vinde clădirea în care a funcţionat Secţia de Oncologie. Vezi cine vrea să o cumpere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea a fost evaluată la peste 1,3 milioane de lei
Clădirea a fost evaluată la peste 1,3 milioane de lei

Consiliul Judeţean scoate la vânzare clădirea situată în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în care a funcţionat, până nu demult, Secţia de Oncologie. Vânzarea se va face prin scoaterea la licitaţie a clădiri, pornind de la un preţ de 1.318.325 de lei, reprezentanţii Consiliului Judeţean anunţând că există deja persoane interesate de cumpărarea imobilului.

Clădirea din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în care a funcţionat, până în septembrie 2010, Secţia de Oncologie a spitalului, va fi scoasă la vânzare de către Consiliului Judeţean. Potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării consilierilor judeţeni în şedinţa de luni, 27 februarie, imobilul cu patru etaje, aflat în domeniul privat al judeţului, a fost evaluat la 1.318.325 de lei, care va fi şi preţul de pornire a licitaţiei de vânzare.

În acest moment, etajele I, III şi IV sunt date în administrare Spitalului Judeţean. La etajul I a funcţionat Secţia de Oncologie, mutată în 2010 în clădirea principală a spitalului, la etajul I (deasupra ambulatoriului de specialitate), iar la etajele III şi IV funcţionează şi acum birouri ale aparatului administrativ al aceleiaşi unităţi spitaliceşti, acestea urmând să fie mutate, şi ele, în clădirea principală.

Parterul şi etajul II sunt concesionate de SC Salvosan Ciobanca SRL, care desfăşoară aoclo activităţi în domeniul sănătăţii. De altfel, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, Salvosan Ciobanca este unul dntre potenţialii cumpărători ai imobilului, societatea administrată de Petru Ciobanca exprimîndu-şi în scris, printr-o cerere adresată consiliului în decembrie 2010, intenţia de a cumpăra clădirea.

Consiliul Judeţean a obţinut deja acordul Ministerul Sănătăţii pentru înstrăinarea imobilului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite