Se mută staţiile de taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetriştii,  care opresc în Dumbrava Nord,  vor staţiona vis a vis de Liceul „Voievod Gelu”, iar cei care îşi aşteaptă clienţii în centru, în parcarea care se amenajează în zona Perla.

Primarul Municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, a convocat la sediul primăriei, reprezentanţii taximetriştilor, pentru a discuta despre staţiile de taximetre, relocarea (în zonele unde se desfăşoară lucrări) sau reamenajarea acestora. Au fost în discuţie staţiile situate în zona Perla şi Dumbrava – intersecţia străzilor Simion Bărnuţiu cu General Dragalina.

„În urma întâlnirii s-a stabilit ca relocarea pentru prima staţie să se facă în zona Perla, în parcarea nou amenajată, mai sus faţă de vechea locaţie, iar cea din Dumbrava, vis-a-vis de Grup Şcolar „Voievod Gelu”. Alte staţii aflate în discuţie sunt cele situate în zona Spitalului de Urgenţă şi în centru, în faţa Clădirii Transilvania, pentru care se solicită lucrări de reamenajare”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Lucrările sunt efectuate de către SC Citadin Zalău SRL şi Direcţia Generală de Administrare a Domeniului Public şi sînt în derulare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite