Se caută jandarmi. Vezi ce locuri sunt scoase la concurs pentru admiterea din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
157 de viitori jandarmi se vor putea pregăti de anul acesta în instituţiile de învăţământ militare
157 de viitori jandarmi se vor putea pregăti de anul acesta în instituţiile de învăţământ militare

Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, pentru anul acesta instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor pun la bătaie la admitere 157 de locuri în arma Jandarmi.

51 dintre aceste locuri sunt la instituţiile de învăţământ superior, şi anume Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, cu 45 de locuri  (40 pentru bărbaţi, trei pentru femei, un loc pentru candidaţii de etnie rromă, un loc pentru candidaţii de  etnie maghiară); Academia Tehnică Militară Bucureşti, cu două locuri (bărbaţi şi femei) la specializarea „construcţii şi fortificaţii” şi două locuri (bărbaţi şi femei), la specializarea inginerie electronică şi telecomunicaţii – transmisiuni; şi Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, cu două locuri (bărbaţi şi femei), la specializarea „management economico-financiar”.

Şcolile de subofiţeri au anul acesta 106 locuri. 56 sunt la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (45 pentru bărbaţi, cinci pentru femei ,şase locuri pentru Serviciul de Protecţie şi Pază -bărbaţi), iar 50 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni(45 pentru bărbaţi şi cinci pentru femei). Anul trecut, pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale M.A.I., pe locurile aprobate Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a recrutat 41 de candidaţi din judeţul Sălaj. În urma desfăşurării tuturor probelor de concurs 16 dintre aceştia au fost  declaraţi admişi.

Detalii privind admiterea 2012, tematica şi bibliografia de concurs, probele de admitere se pot vizualiza pe site-ul fiecărei instituţii de învăţământ. 
www.academiadepolitie.ro
www.scoaladragasani.ro
www.jandarmeriafalticeni.ro
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, bulevardul Mihai Viteazu, nr 105/A, biroul Resurse Umane, telefon: 0260669722, int. 24535; 24407 sau accesând site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, la adresa  www.jandarmerisalaj.ro.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite