Se caută directori. Economiştii încep să aibă şi ei trecere pe piaţa muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatorii din Sălaj caută doi directori
Angajatorii din Sălaj caută doi directori

Doi angajatori din judeţul Sălaj caută săptămâna aceasta persoane care să ocupe funcţii de conducere. Potrivit ofertei de joburi anunţată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, şase posturi pentru absolvenţii de studii superioare sunt oferite, săptămâna aceasta, de angajatori.

Firma Comatex din Zalău este în căutarea unui manager pentru un service de produse electrocasnice, pentru care cere doar studii superioare, fără a impune condiţii de vechime. Tot Comatex angajează şi un consilier economic, pentru care pune, însă, condiţia de a fi absolvent 2011. Asociaţia Gal Valea Someşului caută un director executiv cu trei ani de vechime, un expert în achiziţii publice, tot cu trei ani de vechime, şi un expert economic. SC Eudis angajează un inginer economist.

În total, angajatorii din Sălaj oferă săptămâna aceasta 64 de locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în domeniul confecţiilor, unde sunt oferite 43 de job-uri, 30 dintre ele la producătorul de tricotaje Silvania din Cehu Silvaniei. În construcţii sunt şase locuri, în industria alimentară sunt cinci, iar în servicii zece.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite