Se caută director pentru Poliţia Locală. Vezi ce condiţii sunt de îndeplinit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înscrierile pentru concurs se fac la primărie până în 22 martie
Înscrierile pentru concurs se fac la primărie până în 22 martie

După doi ani de interimat în conducerea Poliţiei Locale, Primăria Municipiului Zalău scoate la concurs funcţia de director executiv al instituţiei. Concursul va avea loc la începutul lunii aprilie şi se adresează absolvenţilor de studii superioare cu experienţă în funcţii de conducere.

Postul de director al Poliţiei Locale Zalău a devenit vacant în 2010, atunci când ocupantul de la acea vreme al funcţiei, Matei Ardelean, a renunţat la conducere odată cu apariţia în 2009 a legii care interzicea cumulul  pensiei cu salariul în sistemul public, în cazul pensiilor care depăşeau, la nivelul anului 2009, suma de 1.700 de lei. Cum Matei Ardelean se pensionase din Poliţie, din funcţia de adjunct al inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, valoarea pensiei sale depăşea simţitor pragul stabilit de lege, aşa că el a preferat să rămână cu pensia, renunţând la conducerea Poliţiei Locale.

Potrivit anunţului postat pe site-ul Primăriei Zalău, la concursul care va avea loc în zilele de 3 şi 5 aprilie se pot înscrie, până în 22 martie, absolvenţi de studii superioare de lungă durată, cu masterat sau studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, managementului sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă minimum trei ani de vechime în specialitatea studiilor necesare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere şi să aibă cunoştinţe de management.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite