Şcoala Populară de Arte şi Meserii Sălaj face înscrieri în anul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să înveţe să cânte la un instrument  se pot înscrie la cursurile oferite de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Sălaj, aflată în subordinea Consiliului Judeţean. Pentru anul şcolar 2010 - 2011 sunt disponibile 10 specialităţi..

Şcoala Populară de Arte şi Meserii face înscrieri pentru anulşcolar 2010 - 2011 de şcolarizare la următoarele specialităţi: pian, vioară, cu durata studiilor de cinci ani, şi acordeon chitară, clarinet, saxofon, taragot, orgă electronică, pictură, canto clasic popular, ultimele având durata de studii de trei ani.

Cursurile se adresează atât elevilor şcolilor generale , liceenilor, studenţilor, cât şi adulţilor, indiferent de profesie sau loc de muncă, deoarece orele se ţin după-amiaza.

Doritorii se pot înscrie la secretariatul Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Zalău, Piaţa Iuli Maniu, numărul4. Dala limită pentru depunerea dosarului este 8 septembrie 2010. În zilele de 8 şi 9 septembrie candidaţii vor avea de susţinut un test de aptitudini. Taxa de înscriere este de 20 lei, iar costul unui an şcolar este de 450 lei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite