Şcoala "Gheorghe Lazăr" Zalău a ieşit din şantier. Copiii vin la şcoală doar de dimineaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul de reabilitare, dotare şi extindere a Şcolii Gimnaziale "Gheorghe Lazăr" Zalău a ajuns la final, după 15 luni de şantier suprapus, în mare parte, cu perioada de cursuri.

3.155.404, 52 de lei. Atât s-a investit, în ultimele 15 luni, în Şcoala "Gheorghe Lazăr", în cadru unui proiect depus de Primăria Municipiului Zalău prin Programul Operaţional Regional, Axa 3 - Îmbunătăţirea infrastructurii sociale. Potrivit infrmaţiilor furnizate de municipalitate, banii au fost cheltuiţi pe reabilitarea completă a celor două corpuri de clădire ale şcolii, supraetajarea corpului B, asfaltarea curţilor, împrejumuire, dar şi pe dotări: un server, 28 de computere, şapte laptopuri, cinci videoproiectoare, două ecrane, o tablă electronică interactivă, 58 de table albe pentru sălile de clasă, patru imrpimante laser, un scaner, patru copiatoare, 17 softuri educaţionale, şase sisteme educţaionale tip home-cinema, o centrală telefonică şi zece stickuri de memorie.

Odată cu finalizarea lucrărilor, s-a rezolvat şi problema copiilor care veneau după-amiază la şcoală. Toate clasele au de acum program de dimineaţă.
Finalul oficial al lucrărilor de la Şcoala "Gheorghe Lazăr" a fost marcat astăzi, în prezenţa conducerii unităţii, a reprezentanţilor Primăriei Municipiului Zalău, ai constructorului - firma Tacon şi ai elevilor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite