Schimbare la conducerea Tribunalului Sălaj. Vezi cine este noul preşedinte al instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În maximum şase luni trebuie organizat un concurs pe post
În maximum şase luni trebuie organizat un concurs pe post

Tribunalul Sălaj are începând de ieri un nou preşedinte, după ce decretul de schimbare din funcţie prin pensionare a judecătorului Petronela Năsăudean, care a ocupat până acum această funcţie, a fost publicat în Monitorul Oficial.

Judecătorul Kende Monica este, începând de marţi, 7 februarie, noul preşedinte al Tribunalului Sălaj. Potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei,  judecătorul Mirela Lazoc, colegiul de conducere al instanţei a avizat luni propunerea de delegare în această funcţie a Monicăi Chende, propunere formulată, conform legii, de preşedintele Curţii de Apel Cluj. Schimbarea vine după ce la sfârşitul lunii ianuarie a fost publicat în Monitorul Oficial decretul de schimbare din funcţie prin pensionare a Petronelei Năsăudean, care a deţinut în ultimii trei ani şefia instanţei sălăjene.

Magistrat tânăr, Kende Monica este judecător din 1 octombrie 1993, începându-şi activitatea la Judecătoria Zalău. La 1 ianuarie 2000 a dobândit gradul de judecător de tribunal, iar din 1 aprilie acelaşi an este magistrat la Tribunalul Sălaj.

Numirea sa în funcţie de preşedinte al instanţei sălăjene este cu delegaţie, pe o durată de maximum şase luni, dar nu mai tărziu de data ocupării postului prin concurs.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite