Schimbare în conducerea Tribunalului Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Tribunalului Sălaj, Petronela Năsăudean, a anunţat luni, 16 ianuarie, într-o conferinţă de presă, că schimbă roba de judecător cu cea de avocat.

Judecătorul Petronela Năsăudean, ce deţine de la sfârşitul anului 2009 funcţia de preşedinte al Tribunalului Sălaj, a decis să renunţe la magistratură şi să devină practice profesia de avocat. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, unde magistratul a apreciat că "nicio funcţie nu-ţi poate conferi satisfacţie mai mare decât funcţia de judecător. E un bonus să te trezeşti în fiecare dimineaţă, timp de 32 de ani, pentru a fi pe ora 8.00 la instanţă".

Plecarea de la conducerea Tribunalului Sălaj va avea loc, potrivit estimărilor judecătorului, în aproximativ trei - patru săptămâni, adică atunci când preşedintele României va emite decretul de eliberare din funcţie. "După aceea, Curtea de Apel Cluj probabil va delega, cu avizul CSM, o persoană care să ocupe funcţia până la organizarea unui concurs", a explicat Petronela Năsăudean.

Pe numele Petronelei Năsăudean există încă din 2008 o decizie de pensionare.

Înainte de a fi magistrat, Petronela Năsăudean a fost timp de 13 ani consilier juridic. În 1995 a dat examen şi a intrat în magistratură, iar în 2007 a promovat examenul pentru funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Sălaj. Este preşedintele instanţei din 2009, după ce a promovat, la sfârşitul anului, şi concursul pe această funcţie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite