Schimbare de prefect, luni, în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lavinia Andreea Sabou va fi luni prefectul Sălajului
Lavinia Andreea Sabou va fi luni prefectul Sălajului

Prefectul Vegh Alexandru va preda luni prerogativele primului licean-prefect. Elevii interesaţi să devină la rândul lor înalţi demnitari publici se pot înscrie în campania „Prefect pentru o zi“ până în 15 decembrie.

Primul elev de liceu care a fost selectat să îndeplinească rolul de prefect pentru o zi îşi va intra în rol luni. Potrivit biroului de presă al Instituţiei Prefectului, primul prefect de o zi este eleva Lavinia Andreea Sabou de la Colegiul Naţional „Silvania“. Ea va participa la activităţile de pe agenda de lucru a prefectului.

În eseul care a convins comisia de selecţie, Lavinia a explicat că îşi doreşte să deschidă ochii prietenilor şi colegilor, să schimbe perspectiva vieţii „de pe o zi pe alta“.

„Alt motiv pentru care am ales să particip la acest concurs ar fi acela că m-am săturat să fiu un simplu cetăţean în acest oraş, în acest judeţ, în această ţară şi să nu «conteze» părerea mea“, a adăugat tânăra.

Termenul de înscriere în campania „Prefect pentru o zi“ va fi prelungit până în 15 decembrie pentru o participare mai largă a candidaţilor. Pentru a experimenta o zi din viaţa unui înalt demnitar public din administraţie, elevii trebuie să trimită un eseu de maxim 1.200 de cuvinte în care să-şi prezinte motivaţia. Materialele vor fi trimise pe adresa psj@prefecturasalaj.ro.

Campania organizată de Instituţia Prefectului şi Inspectoratul Şcolar se derulează în perioada noiembrie 2010 - mai 2011.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite