Scandalagiul care a distrus banca din staţie de la Perla, prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care a rupst banca în zona spitalului (foto Arhivă)
Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care a rupst banca în zona spitalului (foto Arhivă)

Persoana care a distrus banca amplasată în staţia de la Perla a fost prinsă de poliţiştii locali. Este vorba despre un bărbat din comuna Crasna, care s-a bătut acolo cu o altă persoană şi a distrus, prin lovire, banca din staţia de autobuz.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Locale, bărbatul, Gheorghe R., a fost prins în scurt timp pe strada Simion Bărnuţiu, în zona Spitalului Judeţean. Acesta a fost predat Poliţiei Municipale pentru efectuarea cercetării în cauză.

În prima săptămână din luna martie, poliţiştii locali s-au răfuit şi cu cerşetorii, şoferii care au parcat în alte locuri decât cele amenajate în acest sens şi cu cei care desfăşurau activităţi de comerţ stradal fără îndeplinirea formelor legale. Ei au aplicat 16 amenzi, în valoare totală de 1.300 de lei. În aceeaşi perioadă, poliţiştii locali au răspuns la un număr de 33 sesizări ale cetăţenilor, dintre acestea un număr de 27 au fost rezolvate pe loc, iar şase au fost transmise spre soluţionare instituţiilor abilitate.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite