Scandal ca-n filme: pentru o datorie neplătită, o femeie cu porniri războinice i-a distrus unui vecin uşa cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărată că vecinul său nu i-a mai returnat banii împrumutaţi, o femeie de 37 de ani, din Zalău, s-a decis să se răzbune pe acesta într-un mod de-a dreptul spectaculos: s-a dus înarmată cu un topor la vecniul său, distrugându-i acestuia uşa. Femeia s-a calmat abia după sosirea jandarmilor.

Evenimentul a avut loc duminică, 11 martie, în jurul orei 14.00, pe strada Spicului din Zalău. Sesizaţi că în zona locuinţelor sociale de pe strada cu pricina este în plină desfăşurare un scandal, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj s-a deplasat la faţa locului, reuşind să aplaneze conflictul.

Potrivit unui comunicat de presă al IJJ Sălaj,  în urma verificărilor efectuate, jandarmii  au constatat faptul că între numita S.M., de 37 de ani, din Zalău şi vecinul acesteia, B.I., de 45 de ani, din aceeaşi localitate, s-a iscat un conflict spontan datorită faptului că acesta din urmă nu i-ar fi returnat femeii o sumă de bani de mai mult timp. În semn de răzbunare, fiind nemulţumită că nu îşi poate recupera banii, femeia, cu ajutorul unui topor i-a distrus vecinului uşa de acces în locuinţă.

        În cauză, pe numele făptuitoarei, jandarmii au întocmit actele de constatare a infracţiunii flagrante de distrugere, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 217 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infracţiunii urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite