Scandal cu topoare la o discotecă din Zimbor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 30 de ani, din localitatea Sâmnihaiu Almaşului, s-a ales cu doar de cercetare penală după ce a spart cu toporul  parbrizul unui autoturism marca BMW aflat în proprietatea unui tânăr de 19 ani.

Un scandal de proprţii a avut loc, în data de 8 ianuarie 2011, la o discotecă din localitatea Zimbor, unde mai mulţi tineri s-au pus zarvă având asupra lor obiecte contondente. Unul dintre ei, Ioan H, în vârstă de 30 de ani din localitatea Sâmnihaiu Almaşului a spart parbrizul unui autoturism marca BMW cu un topor, iar alertat  proprietarul discotecii a sesizat telefonic poliţia.

Potrivit unor informaţii furnizate de IPJ Sălaj, în data de 8 ianuarie, în jurul orei 03,00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului au fost sesizaţi telefonic de către administratorul discotecii din localitatea Zimbor, care a reclamat un scandal între mai mulţi tinerii care folosesc obiecte contondente. La faţa locului s-a deplasat patrula de serviciu care a constatat că H. Ion, 30 de ani, din Sânmihaiu Almaşului, avea la el un topor, cu care a spart parbrizul unui autoturism maca BMW, aflat în proprietatea unui tânăr de 19 ani din localitatea Almaşu. Pe numele bărbatului, de 30 de ani, poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăriri penale pentru comiterea infracţiunii de port şi folosire fără drept de armă albă şi pentru încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite