UPDATE Sătmăreni încarceraţi în urma unui accident în Sălăjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre victime au rămas încarcerate
Două dintre victime au rămas încarcerate

Un accident grav de circulaţie s-a petrecut azi-noapte pe DN 1F în localitatea Sălăjeni.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, accidentul a avut loc după ora 1.00, în momentul în care M. Viorel, un bărbat de 52 de ani, din Satu Mare, conducea autoturismul proprietate personală şi, datorită oboselii accentuate, a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers, apoi s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a drumului.  În urma impactului, conducătorul auto, soţia acestuia şi un alt pasager din autoturism au fost grav accidentaţi. Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Zalău.

Victimele au fost transportate imediat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, fiind internate ulterior la secţia de ortopedie. Potrivit biroului de presă al Spitalului Judeţean, şoferul a ajuns la UPU cu un traumatism cranio-facial, o fractură de peroneu drept, o contuzie la nivelul toracelui şi plăgi escoriate multiple la nivelul mâinii drepte, rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internat la secţia de Ortopedie a spitalului. Tot la Ortopedie este şi pasagerul în vârstă de 35 de ani, rănit în acelaşi accident şi diagnosticat cu fractură claviculă dreaptă şi o contuzie pulmonară.

UPDATE A treia vicitmă, transferată la Cluj

Soţia şoferului, o femeie în vârstă de 45 de ani din Satu Mare, a ajuns şi ea la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău prezentând o fractură de coloană cervicală, amnezie retrogradă şi contuzie pulmonară bilaterală, rezultate în urma unui accident rutier. Pacienta a fost tratată la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost internată la secţia de Ortopedie a spitalului. În urmă cu puţine momente s-a luat decizia transferării ei la Clinica de Neurochirugie din Cluj Napoca, pentru a fi supusă unor investigaţii de specialitate care nu sunt accesibile la spitalul din Zalău.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite