Şase şcoli intră în concursul celor mai bune proiecte "Şcoala altfel". Vezi finalistele şi vezi cum le poţi ajuta să câştige

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar a selectat şase unităţi de învăţământ care vor participa, fiecare cu câte un proiect, la concursul iniţiat de Ministerul Educaţiei pentru premierea celor mai interesante activităţi organizate de unităţile de învăţământ în săptămâna de "Şcoală altfel".

Potrivit precizărilor făcute de inspectorul şcolar general Ioan Abrudan, a fost selectată câte o activitate pentru fiecare din cele şase domenii stabilite în regulamentul de concurs: domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, sportiv, cetăţenie democratică şi responsabilitate socială, educaţie pentru sănătate şi stil de viaţă sănătos, educaţie ecologică şi protecţia mediului, abilităţi de viaţă şi consiliere şi orientare. Au fost alese, astfel: activitatea "Elevii au talent" organizată de Şcoala Gimnazială "Gheorghe Lazăr" Zalău, "Lumină în suflet de copil" - de la Şcoala Gimnazială "Silvania" Şimleu, "Sportul în viaţa mea" - Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu" Zalău, "Tradiţii şi obiceiuri sălăjene" - Grupul Şcolar "Voievodul Gelu", "Într-o lume fără droguri" - Grupul Şcolar Industrial Sărmăşag şi "Hărnicuţa clasei" - de la Colegiul Naţional "Silvania".

Prezentarea activităţilor şi imagini de la acestea sunt postate deja pe site-ul ministerului. Ele vor putea fi votate de vizitatori până în 18 mai, ora 24.00. Voturile vizitatorilor contează în proporţie de 40 la sută, diferenţa de 60 la sută fiind dată de punctajul ce va fi stabilit de o comisie de specialitate din cadrul Ministerului Educaţiei. Şcolile câştigătoare vor fi anunţate până la data de 24 mai, iar premierea lor se va face în data de 1 iunie.

INTRĂ AICI PE PLATFORMA DE VOTARE

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite