Săptămâna aceasta: 147 de joburi vacante în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 50 de locuri de muncă în plus în domeniul confecţiilor, oferta de săptămâna aceasta a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj s-a mai revigorat puţin. Confecţiile redevin astfel sectorul cu cea mai mare disponibilitate de pe piaţa muncii.

AJOFM Sălaj pune săptămâna aceasta la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 147 de posturi, cu 54 mai multe decât în precedentele şapte zile.

Aproape jumătate din ofertă provine din industria confecţiilor, unde se caută 47 de muncitori necalificaţi, 25 de confecţioneri-asamblori articole textile şi 1 confecţioner articole din piele şi înlocuitori. În total, industria confecţiilor este pregătită să absoarbă 73 de şomeri, mai mult cu 50 de persoane decât săptămâna trecută.

Tot în creştere este şi oferta în domeniul serviciilor, unde în decurs de o săptămână s-au mai creat cinci locuri de muncă; constantă este cerearea de agenţi de asigurare (10 posturi). Joburile din domeniul construcţiilor se menţin la 19, pentru 3 ingineri, 9 zidari-pietrari, 4 dulgheri-restauratori, 1 şofer autocamion, 1 merceolog şi 1 contabil.

Faţă de săptămâna trecută, când se căutau doar absolvenţi de studii superioare, în industria alimentară mai este vacant un post de ospătar. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite