Sângele care salvează vieţi vine de la jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
16 jandarmi au donat astăzi sânge (fota IJJ)
16 jandarmi au donat astăzi sânge (fota IJJ)

16 jandarmi s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzii Sangvine pentru a dona sângele atât de necesar celor aflaţi în suferinţă. În zilele următoare alţi colegi de-ai lor se vor perinda pe la centru, în cadrul unei campanii interne organizată la nivel naţional de Jandarmeria Română.

Impresionaţi de drama pe care o trăiesc cei care au nevoie de transfuzii de sânge iar spitalele nu au cantităţile necesare, jandarmii sălăjeni s-au prezentat astăzi pentru a dona sânge. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, celor 16 care au donat deja sânge în cursul acestei zile li se vor adăuga, săptămâna viitoare, şi alţii care doresc să contribuie astfel la alinarea suferinţei semenilor aflaţi în dificultate.

Demersul jandarmilor sălăjeni are loc în cadrul campaniei umanitare "Jandarmeria donează viaţă pentru România", organizată la nivel naţional de Jandarmeria Română.

"Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la această campanie, jandarmii sălăjeni doresc să demonstreze că omenia, bunătatea şi solidaritatea sunt caracteristice jandarmilor, care acum pot dovedi încă o dată altruismul şi spiritul de camaraderie ce îi caracterizează, fiind alături de semenii lor aflaţi în suferinţă", spun reprezentanţii IJJ.

16 jandarmi au donat astăzi sânge
Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite