Salvată dintre fiarele contorsionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţă de 54 de ani a fost la un pas de moarte, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un camion. Femeia a fost scoasdintre fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj al ISU Sălaj.

O femeie din comuna Bobota putea fi strivită, după ce un camion plin cu buşteni a lovit maşina în care se afla. Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 10.00,  pe drumul european 81.

Ambele maşini veneau dinspre Satu Mare, iar la un moment dat, şoferiţa a semnalizat şi a încercat să intre cu maşina în curtea unei fabrici de mobilă. Şoferul autocamionului a continuat să meargă înainte şi a intrat în plin în Fordul Fiesta condus de femeie. „Impactul a fost foarte puternic. Doamna a rămas prinsă între fiarele contorsionate. Au venit cei de la descarcerare pentru a o elibera”, ne-a declarat unul dintre martori.

Din fericire, victima nu s-a ales cu leziuni foarte grave, sau cel puţin asta rezultă din primele investigaţii făcute de medicii de la Unitateade Primire a Urgenţelor (UPU) Zalău. „Pacienta a ajuns la noi în jurul orei 10.45, fiind diagnosticată cu o contuzie toracică şi un traumatism cranio cerebral. În momentul de faţă, femeia este stabilă hemodinamic şi respirator şi perfect conştientă”, ne-a declarat Codruţa Puşcaş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite