Zalău: Salvat dintre fiarele contorsionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a rămas prinsă pe bancheta din spate a maşinii. Foto: Arhivă
Victima a rămas prinsă pe bancheta din spate a maşinii. Foto: Arhivă

Un bărbat de 42 de ani, pasager pe bancheta din spate a unei maşini, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) cu leziuni grave, în urma unui accident de circulaţie. Victima a fost scoasă din maşina răsturnată de un echipaj de descarcerare.

Trei bărbaţi din Maramureş au fost răniţi azi dimineaţă, în jurul orei 9.15, în urma unui accident care a avut loc în localitatea sălăjeană Dăbâceni, pe Drumul European 85.

 „Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 42 de ani, se aflau într-un Fiat Punto, înmatriculat în Maramureş. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturant pe partea opusă a direcţiei de mers, într-un cap de pod. Şoferul şi pasagerul din faţă au reuşit să iasă singuri din maşină, dar un bărbat de 42 de ani, care stătea pe bancheta din spate, a rămas încarcerat”, explică lt. Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Potrivit declaraţiilor sale, la faţa locului s-a prezentat un echipaj de descarcerare de la Secţia de Pompieri din Ileanda, care a eliberat victima dintre fiarele contorsionate şi a predat-o unui echipaj de ambulanţă.

Victima, care s-a ales cu o fractură la claviculă şi mai multe contuzii, a fost transportată la Spitalul din Baia Mare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite