Salarii de peste 1.000 de euro. Află aici cum poţi câştiga şi tu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru un salariu de 1.260 de euro lunar sălăjenii  pot alege să muncească ca lucrători stagiari în diferite ferme de creştere a animalelor şi cultivarea legumelor din Danemarca.  Locurile de muncă sunt dispobile prin  reţeaua Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.

Mai mulţi angajatori danezi oferă în această perioadă 25 de locuri de muncă, pentru stagiari în diferite ferme de de creştere a animalelor şi cultivare a legumelor.  Cei interesaţi de aceste joburi trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, să fie absolvent al unui liceu agricol sau  al unei facultăţi cu profil agricol şi să cunoască limba engleză foarte bine. Perioada contractului de muncă este pentru o perioadă cuprinsă între şase şi 18 luni iar timpul de lucru este de 37 de ore săptămânal. În situaţia în care se vor face ore suplimentare  se vor plăti conform contractului de muncă.
Cei  interesaţi pot trimite un cv Europass în limba engleză cu poză, copii după actele de studii inclusiv foaia matricolă pe adresa de mail, traduse  autorizat în limba engleză  şi scanate la adresa jue@workindenmark.dk.  De asemenea pentru mai multe relalaţii cei interesaţi se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj, oferta de muncă fiind valabilă până la data de 1 decembrie 2011.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite